Izaberite stranicu

AutoMika

FORMULA ZA DOBRU VOŽNJU
AUTO DELOVI – SERVIS I PRODAVNICA AUTO DELOVA

Preduzeće MIKA KOMERC d.o.o. (Beograd, Srbija) već dve decenije snabdeva tržište Srbije homologovanim rezervnim delovima za sve tipove vozila.
Osim auto delova, u veleprodaji i maloprodaji nudimo i širok asortiman potrošnog materijala za sva vozila, autoelektriku, autokozmetiku i motorna ulja poznatih svetskih proizvođaća.

Prvi co-branded Shell Ferrari shop

Naše usluge

Kvalitet i pouzdanost proizvoda iz našeg asortimana obezbeđuju poznate svetske firme: SHELL, CHAMPION, SKF, FEBI, BOSCH, ZASTAVA, SACHS, METELLI, OSRAM, FERODO, TOTAL, CASTROL, MOBIL, MAGNETI MARELLI i drugi.

Auto delovi

Brižljiv i stručan izbor proizvođača auto delova omogućava nam da ispunimo svaki zahtev naših klijenata, a kvalitet ponude nam obezbeđuje mesto pouzdanog i stalnog poslovnog partnera.

Servis

Osim veleprodaje i maloprodaje, našim klijentima nudimo i uslugu servisiranja putničkih i poluteretnih vozila. Na taj način zadovoljavamo sve njihove prioritete: kvalitet, stručnost, brzinu i udobnost.

Online Shop Ferrari proizvoda i Shell ulja

U saradnji sa Shellom u Srbiji se mogu naći i Ferrari proizvodi u okviru našeg Prvog co-branded Shell-Ferrari shopa.

Izdvojeni proizvodi

Naš maloprodajni objekat opremljen je sa preko 15.000 različitih artikala za sve vrste motornih vozila. Svaki vozač i suvozač znaju da je AutoMika uvek tu kada zatreba, jer mi svoja vrata ne zatvaramo ni danju ni noću, 365 dana u godini.

Ferrari proizvodi

Ferrari je italijanska kompanija koja od 1947. godine proizvodi sportske automobile.

Danas, proizvode ovog renomiranog brenda možete pronaći i u našoj ponudi.

Naša preporuka Shell

SHELL je proizvodjač i dobavljač motornih ulja broj 1 u svetu, koji snabdeva potrošače iz preko 100 zemalja sveta.

 

Shell Ulja

Od sada sva SHELL ULJA iz naše ponude možete pronaći i putem online prodavnice.

STEP BREND

Step je novoformirano udruženje koje je uz snagu dobrog prijateljstva pokrenulo ideju o udruživanju i stvaranju sopstvenog brenda uz pomoć dugogodišnjih poslovnih partnera/dobavljača. Poslovna politika koja je orijentisana ka obezbeđivanju atraktivnih cena, kao i kvalitetnog asortimana svih roba i usluga koje su potrebne potrošačima je ono po čemu se izdvajamo na tržištu.
Na tržištu nudimo usluge maloprodaje i veleprodaje autodelova, kao i servisiranje vozila uz najsavremenije programe i tehnike u pronalaženju odgovarajućih autodelova i rešenja.
U asortiman auto delova koji nudimo između ostalog spadaju manžetne, akumulatori, motorno ulje, ulje za hidrauliku, antifriz.

Pogledajte tabelu sa pojašnjavanjem najčešće korišćenih izraza/skraćenica u auto industriji. Šta  predstavljaju DPF, ACEA, SAP, CAT, TDI…?

Pogledaj tabelu…

Auto delovi | Poručivanje!

Mogućnost poručivanja auto delova 24h u toku dana, isporuka brzom poštom na teritoriji čitave Srbije. Proverite dostupnost delova za vaš automobil

Više informacija

AUTOMIKA CO-BRANDED SHELL FERRARI SHOP | RADNO VREME

Naš maloprodajni objekat u Zemunu, Prvomajska 2H.

Širok asortiman proizvoda po povoljnim cenama.

Otvoren je 24 sata dnevno svakog dana u godini.