Uklanjanje neprijatnih mirisa u automobilu

Neprijatni mirisi u vašem automobilu čine vožnju neprijatnom ili čak iritantnom. Neprijatni mirisi lako prodiru u sve tkanine vozila kao što su tapacirnug, obloge i tepisi, ili se mogu zadržati na plastičnim i kožnim površinama.

Pojedini neprijatni mirisi kao što su smrad cigareta (duvanskog dima), kućnih ljubimaca ili ostataka hrane i prosutih napitaka (sokova, kafe, mleka), mogu se zaista apsorbovati u enterijer što rezultuje upornim i teško uklonjivim neprijatnim mirisom u kabini vozila.
Vozači tada najčešće pribegavaju najjednostavnijem rešenju – kupovini jelkica i drugih mirisa koji kratkotrajno zamaskiraju smrad, imaju privremeni efekat i ne rešavaju uzrok. Kada miris osveživača ispari neprijatan miris se vraća.

Kako ukloniti neprijatne mirise iz kabine vozila

Wynns Air Purifier profesionalni tretman eliminiše i neutrališe neprijatne mirise tako što sredstvo hemijski reaguje sa molekulima neprijatnih mirisa. Zahvaljujući finom raspršivanju sredstva Air Purifier pomoću uređaja Wynns Aircomatic tretira se ceo putnički prostor vozila uključujući tkanine, sedišta, tvrde materijale, kožu… U kombinaciji sa ozonizacijom koju stvara Wynns Aircomatic, dostiže najbolje rezultate u neutralisanju najupornijih neprijatnih mirisa.
Wynns Air Purifier tretman ne ostavlja mrlje i ostavlja diskretan prijatan miris u vozilu.

Wynns Air Purifier uklanja neprijatne mirise u unutrašnjosti vozila i ima dugotrajni efekat.

Wynns Air Purifier ne uklanja neprijatne mirise prilikom rada klima uređaja. Za dezinfekciju klima uređaja koristi se tretman Wynns AirCo Clean.