20 godina zajedničkih pobeda

Kao svaka formula i formula za dobru vožnju zahteva rad, upornost i konstantnost. Mi svoju forumulu za dobru vožnju razvijamo već dvadeset godina. Verujemo da je ključ našeg uspeha u tome što smo automobile shvatali kao mnogo više od običnog prevoznog sredstva, a svoje klijente cenili ne samo kao kupce već kao i zaljubljenike u našu zajedničku strast – dobru vožnju.

Prodavnica AutoMika je rođena u Zemunu, malom lokalu sa svega par stotina artikala. Vremenom smo se razvijali, napredovali, menjali I postali jedna od vodećih maloprodaja sa preko 15.000 različitih artikala za sve vrste motornih vozila.

Svaki vozač i suvozač znaju da je AutoMika uvek tu kada zatreba, jer mi svoja vrata ne zatvaramo ni danju ni noću, 365 dana u godini.

Godinama se trudimo da svojim kupcima obezbedimo samo najkvalitetnije proizvode po pristupačnim cenama i tako smo obezbedili poverenje preko 12.000 kupaca godišnje.


Prvih dvadeset godina nam je pomoglo da naučimo mnogo toga od svojih kupaca i saradnika i sada je došlo vreme da godišnjicu proslavimo uvođenjem nečeg sasvim novog i ekskluzivnog u Srbiji. U saradnji sa Shellom u Srbiji će se napokon naći i Ferrari proizvodi u okviru našeg Prvog co-branded Shell-Ferrari shopa.


Ferrari je italijanska kompanija koja od 1947.godine proizvodi sportske automobile, ali je 1929. Enzo Ferrari formirao takmičarski tim za ulične trke, koji je kasnije postao najpoznatija Formula 1. Danas je Ferrari jedna od najuspešnijih kompanija u svetu za proizodnju automobile i percipira se kao symbol brzine i luksuza.

Automika ponovo pokazuje da smo spremni da uvodimo promene, postavljamo rekorde i činimo svoje kupce i njihove automobile srećnima, kao i uvek.

Hvala vam na poverenju i nadamo se da ćemo zajedno proslavljati još mnogo jubileja i novih pobeda.

AutoMika 0-24