DDOR beogradski sajam automobilaPratite dešavanja i novitete u automobilskoj i moto industriji?  Ne propuštate priliku da posetite sajam kad god se održava? Ove godine sajam automobila održaće se od 19. do 25. marta u halama Beogradskog sajma.

Sajam će se održati svega nekoliko dana nakon jubilarnog 90. Salona automobila u Ženevi, tako da će i publici u Beogradu biti predstavljeno puno noviteta.

Tokom sedam dana trajanja, posetioci će moći da razgledaju automobile, ali i novitete u tehnologiji prateće opreme i rezervnih delova. Moći ćete da se upoznate sa alternativnim pogonskim rešenjima, novim konceptima hibridnih i elektro pogona, ekološki podesnijim rešenjima i slično.

Ne propustite i zanimljiv program izbora “Miss sajma”, paradi oldtajmera, test vožnje, i slično. Očekuju vas i nagradne igre.

Automobili će biti izloženi u halama 1 i 4.  Premium brendove možete pogledati u hali 3. Prateća automobilska industrija zauzeće prostor hala 1A, 2A, 2B i 3A. Dok ljubitelji dvotočkaša Sajam motocikala treba da potraže u hali 2 nivo C.

Na sajmu od prodavaca u saradnji sa osiguravajućim kućama, lizinig kompanijama i bankama, saznaće te za sve najnovije pogodnosti za kupovinu vozila. Dobićete informacije o servisnim olakšicama, garancijama, uslovima za kredit i slično. Sve to će vam jako značiti ako planirate kupovinu vozila u skorije vreme.

Lep provod i uspešno razgledanje i kupovinu, želi vam Automika!