Maziva TOTAL

Razvijen u partnerstvu sa vodećim proizvođačima (Pežo, Citroen) i ispunjavajući sve najstrože internacionalne standarde (ACEA, API, SAE…), TOTAL ulja štite motor od habanja, prenose snagu i olakšavaju menjanje prenosa. Potvrđujući svoju želju da bude lider u domenu maziva sa visokim sadržajem tehnologije, inovativni proizvodi tržišta marke TOTAL su specijalno dizajnirani za uštedu goriva (ulja za uštedu u gorivu), za zaštitu životne okoline (smanjen SAPS opseg) i poboljšavaju performanse vašeg motora.

U TOTAL-u su potpuno svesni činjenice da savremeni motori stavljaju ulje na test pri visokim temperaturama i teškim uslovima vožnje. Stoga je Total proizveo širok asortiman motornih ulja baziran na naprednoj tehnologiji, koja zadovoljava potrebe svih automobila, motora ili različitih načina korišćenja.

Asortiman Total motornih ulja dobijen je iz posebno odabranih sintetičkih ili polusintetičkih baznih ulja koji omogućuju visoko stabilnu viskoznost pri visokim i niskim temperaturama. Korišćenjem vozila stvara se tanki premaz ulja oko najosetljivijih delova motora, čime se osigurava poboljšana zaštita od trošenja, a povećava učinak i pod najtežim uslovima vožnje.

Univerzalna mešavina deterdžentskih i disperzivnih aditiva održava motor čistim, a time daje i garanciju za izvanredan učinak i dug životni vek motora. Nadalje, aditivi doprinose smanjenoj potrošnji ulja i čistoći izduvnih gasova. Razvijena i proizvedena u saradnji sa priznatim auto proizvođačima kao što su Peugeot i Citroen iu skladu s najzahtevnijim standardima kvaliteta ulja (ACEA, API, SAE ..), TOTAL ulja efikasno štite motor od habanja, olakšavaju prenos snage i menjanje brzina.

Proizvedena uz korišćenje visoke tehnologije, TOTAL ulja su inovativni proizvodi koji značajno utiču na uštedu goriva (ekonomična ulja), štite okolinu i povećavaju performanse svakog motora.