MOBIL

Mobil je jedan od najcenjenijih brendova za motorna ulja u svetu. Posebno kada su u pitanju superiorne proizvodne tehnologije i najnapredniji proizvodi za motore vozača, koji svojem vozilu žele najbolje.

U posljednjih 10 godina u automobile je uvedeno više noviteta nego ikada pre. Uz bogatu istoriju i sadašnje prisustvo Mobila na trkačkim stazama širom sveta, dolazi ogromno iskustvo i znanje u proizvodnji motornih ulja.
Mobil ulja za putnička vozila proizvedena su od najkvalitetenijih sintetičkih baznih ulja i aditiva dostupnih na tržištu. Prilagođena su radu u benzinskim i dizel motorima sa i bez turbo punjača. Posebno dobro štite moderne motore s viševentilskim tehnikama i direktnim ubrizgavanjem pri najtežim opterećenjima.

Više od 25 godina Mobil 1 predstavlja vodeće sintetičko motorno ulje u svetu, koje se proizvodi u skladu sa najzahtevnijim standardima kvaliteta.

Zbog toga mnogi proizvođači automobila stavljaju Mobil ulje u svoja vozila pre nego što ista napuste fabriku. Kako bi zadovoljio najstrože zahteve proizvođača automobila, Mobil koristi najkvalitetnija bazna ulja zajedno sa sistemom aditiva. Proizvedena uz korišćenje visoke tehnologije, Mobil ulja su inovativni proizvodi koji značajno utiču na uštedu goriva (ekonomična ulja), štite okolinu i povećavaju performanse svakog motora.