Motorna ulja CASTROL

Castrol je jedan od vodećih svetskih proizvođača i distributera vrhunskih ulja, maziva i ostalih usluga za automobilsku industriju, tešku industriju, avijaciju i vojsku. Sedište kompanije je u Engleskoj, a direktno posluje u više od 40 zemalja i zapošljava više od 7000 ljudi.

Castrol nudi ulja i maziva za skoro sve primene u domaćinstvu, komercijalnoj i industrijskoj upotrebi. Za potrebe automobilske industrije nudi asortiman lubrikanata za sve vrste transmisija, ulja, maziva, čistače, rashladne tečnosti za automobile, motocikle, komercijalna vozila, dostavna i teška dostavna vozila, rudarska vozila.

Sa 13 istraživačkih centara na svetu, razvija i testira stotine novih proizvoda svake godine. Mnogi od CASTROL proizvoda su razvijani u saradnji i preporučeni od strane glavnih proizvođača, uključujući tu i Audi, BMW, MAN, Honda, JLR, Volvo, Seat, Skoda, Tata, Volkswagen…

Više od 100 godina Castrol je svetski snabdevač visokokvalitetnih ulja i maziva za automobilsku, komercijalnu i industrijsku primenu.

Castrol nudi veliki raspon prvoklasnih i tehnološki naprednih proizvoda koji se podvrgavaju dodatnim proizvodnim procedurama koje pružaju apsolutno garancija da je svaki proizvod najvišeg kvaliteta. Castrol koristi isključivo najkvalitetnija bazna ulja i aditive koji imaju sertifikat API. Odabir sirovina za proizvodni proces je vrlo pažljiv i rigorozan, jer se u proizvodnji isključivo mogu naći sirovine koje imaju odgovarajuće dozvole i sertifikate. Sve Castrol fabrike poseduju sertifikat TS 16949 koji garantuje da Castrol proizvodi ispunjavaju najviše standarde u industriji motornih vozila.