Izaberite stranicu

Alat, pribor i oprema

BEROL

Firma Beorol je osnovana 1998. godine od strane nekoliko mladih vizionara . Uspešno posluju na teritoriji Srbije, Mađarske, BiH, Crne Gore, Makedonije, Kine i Ujedinjenih Arapskih Emirata.Jedan od vodećih proizvođača i distributera ručnog alata, zaštitne opreme, plastičnog alata, četki, brusnih ploča, pribora za kuću i ostalog.

Katalog proizvoda možete preuzeti ovde: http://www.beorol.rs/index.php/katalog-proizvoda

MOTIP DUPLI

MOTIP DUPLI group je holandski brend specijalizovan za razvoj, proizvodnju u distribuciju široke palete proizvoda sprejeva, touch-up lakova, polir pasti, osveživača i drugih proizvoda kako za profesionalnu, tako i uradi-sam upotrebu.

Više o asortimanu možete pronaći na: https://www.motip.com/products/

FÖRCH

Međunarodni koncern Förch, prisutan je u 59 zemalja u svetu, snabdeva profesionalce u oblasti montaže sa preko 80 000 artikala. Proizvodi se koriste u oblastima automobilske branše, građevinske branše, industrije i proizvodnje.

Više o firmi i proizvodima možete pronaći http://foerch.rs

KUNGS

Kungs je finski proizvođač proizvoda za negu automobila i opreme za pranje i poliranje vozila, kamp kućica i čamaca. U proizvodnom asortimanu se nalaze i testirani pribor za čišćenje unutrašnjosti kao i pribor za čišćenje vozila od snega i leda, visokog kvaliteta i dugotrajnosti.

Opširnije o proizvodima možete pronaći na: http://www.kungs.fi/en/products

 

WYNN’S

Wynn’s je razvio čitav spektar hemijskih tretmana koji rešavaju brojne probleme u radu vozila ili deluju preventivno, smanjujući troškove održavanja i potrošnju goriva. U savremenim, novim vozilima obezbeđuju optimalan rad svih sistema sa fluidima i produžavaju im radni vek a kod starijih vozila pružaju optimalnu zaštitu. U okviru proizvoda, najzastupljeniji su tretmani sistema za gorivo, sistema za podmazivanje, proizvodi za rashladni sistem, čišćenje klima uređaja, kao i servisni proizvodi opšte namene kako za profesionalnu, tako i za ličnu upotrebu.

Opširnije o asortimanu možete pogledati na: https://www.wynns.eu/category/

LIQUI MOLY

Robna marka sa ogromnim procentom prepoznavanja na tržištu, pruža kompletnu pokrivenost asortimana. Motorna i menjačka ulja, aditivi, proizvodi za negu i brigu o automobilu, hemijski rastvori, proizvodi za servisere, celokupna linija proizvoda za automobile, motocikle, brodove, komercijalna vozila.

Opširnije o proizvodima možete pronaći na: http://www.liquimoly.co.rs/kategorije-proizvoda/fi/en/products