Auto-kozmetika

Velika ponuda auto kozmetike, sredstava i pribora za čišćenje i održavanje karoserije i enterijera vozila. Takođe vam nudimo i razne mirise i osveživače, kokpit sprejeve, sredstava za održavanje kože, polir pasti.

Areon – Preduzeće Areon d.o.o. je ekskluzivni je uvoznik i distributer Kompanije Balev koja proizvodi osveživače za automobile, ali i kućnu i poslovnu primenu, a zaštićena robna marka je – Areon koji se izvozi u preko 80 zemalja sveta.

Katalog proizvoda možete pogledati na linku ovde.

Abro – Preko 65 godina američki brend ABRO je sinonim za kvalitet u auto industriji sa posebnim akcentom na sredstva za poliranje, čišćenje i održavanje vašeg automobila, gde spadaju polir paste, poliuretanski lepkovi, aditivi za ulje, gorivo, hladnjak, šamponi i drugo.

Opširnije o asortimanu možete pogledati na linku ovde.

Wunder baum – Kompanija je osnovana 1952. Godine sa sedištem u Njujorku, dok se operacije kompanije vode na skoro svim kontinentima. Oblik jelkice je zaštićen patent, i ne samo svetski popularan brend, već je postao i simbol osveživača u automobilu. Pored jelkica ovog proizvođača u prodaji se nalaze i bočice, Clip, Invisi i drugo.

Više o proizvodima možete pogledati na linku ovde.

Turtle Wax je od svojih početaka u Čikagu 1940. izrastao u multinacionalnu korporaciju sa distribucijom širom sveta i dominantnu marku na tržištu auto-kozmetike, zahvaljujući neprevaziđenoj reputaciji odličnog kvaliteta i inovaciji proizvoda.

Opširnije o pojedinačnim proizvodima možete pogledati na linku ovde.