Motorna grupa

Razvijen u 19. Veku, najčešće korišćen je motor sa unutrašnjim sagorevanjem, iako sa malim varijacijama prema tipu vozila, imajući neke dodatne funkcije ili komponente i nastavlja da ubira korist tehnološkog napretka u inženjeringu.
Današnji napredni motori mogu imati kompjuterizovane kontrole i sisteme kako bi ih učinili efikasnijim, izdržljivijim i moćnijim.

Federal-Mogul Corporation

Federal-Mogul Corporation je globalni distributer automobilskih delova i komponenti motora za one koji rade u sektoru asistencije vozila i opreme za laka komercijalna vozila, medium i heavy duty, morska, avio i železnička vozila, kao i kompanija u oblasti energetike i industrijskih tržišta. Federal Mogul distribuira auto delove i opremu, od osnovne opreme preko aftermarket sektora. Brendovi aftermarketa za delove motora AE, Fel-Pro, FP Diesel, Goetze, Glyco, Nüral, PAyen. Ove marke su priznate širom sveta zbog svoje pouzdanosti i visoke funkcionalnosti komponenti.

Katalog proizvoda možete pogledati ovde.

Victor Reinz već godinama snabdeva proizvođače originalne opreme i najveći su svetski proizvođač gumica i proizvoda za zaptivanje. Deo su američke Dana korporacije od 1993. Godine i  stalno rade na unapređenju i proširivanju svog asortimana u najvišem standardu.

Katalog proizvoda možete pogledati ovde.

MAHLE se svrstava među tri najbolja proizvođača širom sveta za klipne sisteme, komponente cilindra, kao i sistema za ventile, upravljanje vazdušnim i tečnim sistemima. Industrijska poslovna jedinica povezuje industrijske aktivnosti MAHLE Grupe. One uključuju oblasti velikih motora, industrijske filtracije, kao i sisteme za hlađenje i klimatizaciju.

Katalog proizvoda možete pogledati ovde.

Corteco je nemačka firma, koja kao deo Freudenberg grupe pokriva aftermarket i specijalizovana je u oblasti plasmana i proizvodnje delova za za zaptivanje, remenica i kontrola vibracija, kao i kabinskih filtera. U svom porfoliju poseduju preko 19000 artikala.

Katalog proizvoda možete pogledati ovde.

Kolbenschmidt Jedan od najprepoznatljivijih brendova Motorservice grupe, i jedan od vodećih isporučilaca komponenti za motor u nezavisnoj postprodaji. Brend Kolbenschmidt predstavlja više od 100 godina iskustva u proizvodnji klipova. Sa svojim proizvodima za benzinske i dizel motore u sektoru putnićkih i komunalnih vozila, kompanija nesumnjivo spada u jednog od glavnih svetskih proizvođača. 

Katalog proizvoda možete pogledati ovde.