Izaberite stranicu

Vesti

20 godina zajedničkih pobeda

Kao svaka formula i formula za dobru vožnju zahteva rad, upornost i konstantnost. Mi svoju forumulu za dobru vožnju razvijamo već dvadeset godina. Svaki vozač i suvozač znaju da je AutoMika uvek tu kada zatreba, jer mi svoja vrata ne zatvaramo ni danju ni noću, 365 dana u godini.

U saradnji sa Shellom u Srbiji će se napokon naći i Ferrari proizvodi u okviru našeg Prvog co-branded Shell-Ferrari shopa.

Ferrari je italijanska kompanija koja od 1947.godine proizvodi sportske automobile, ali je 1929. Enzo Ferrari formirao takmičarski tim za ulične trke, koji je kasnije postao najpoznatija Formula 1.

Časopis SAT i ponude iz Automike

Bili smo u novom broju časopisa SAT gde su bili predstavljeni PREMIUM SHELL proizvodi koji će vas pripremiti za zimu koja dolazi.

  • Shell zimski sjaj za stakla 2l – 350,00 dinara
  • Shell zimski sjaj za stakla koncentrat 4l – 750,00 dinara
  • Shell Premium Antifreeze Longlife 774C (G11) – 470,00 dinara
  • Shell Premium Antifreeze Longlife 774D-F (G12+) – 490,00 dinara

Kako napraviti nameštaj od auto delova?

Šta se dobije kada se auto delovi pomešaju sa kreativnošću?

Da, moguće je imati stočić za kafu od gume za auto, ili zid neonki od branika ili ležaljku od Folksvagena. Jedna od najpopularnijih ideja je dizajniranje radnog stola koristeći karoseriju automobile.

Dakle, kreativnost + auto delovi = nameštaj od auto delova! Pitate se šta bi još moglo da se uradi? Pogledajte u galeriji neke od najboljih ideja.